Tuinaanleg in omgeving Den Haag, Rotterdam, Leidschendam en Wassenaar

Hoveniersbedrijf Indigo werkt al sinds 1999 aan tuinaanleg en kan op basis van vele jaren ervaring het hele traject, van ontwerp tot aanleg van de tuin, tot in perfectie verzorgen. Vanuit onze werkplaatsen in Leidschendam en Maassluis werken we aan de tuinaanleg in Den Haag, Rotterdam, Leidschendam, Wassenaar en omgeving. Wij geloven in tuinaanleg op milieu-, klant- en budgetvriendelijke wijze.

tuinaanleg

Het aanleggen van een tuin: wij verzorgen alles

Wij verzorgen alle werkzaamheden die bij het aanleggen van de tuin komen kijken. Van het grondwerk tot vijverbouw en van betegeling tot het verleggen van de elektriciteit indien nodig. U hoeft dus niet op zoek naar verschillende partijen met een specifieke expertise, want wij hebben alles is huis. Tijdens het hele traject heeft u één contactpersoon, zodat u de aanleg van uw nieuwe tuin met vertrouwen tegemoet kunt zien.

De tuinaanleg start met een tuinontwerp. Kiest u voor een hele strakke- of juist heel kindvriendelijke tuin? Zodra het plan compleet is en de planten en materialen zijn uitgezocht, kan een start worden gemaakt met de tuinaanleg. Onze mensen beginnen over het algemeen met het leegmaken van de tuin indien nodig, plaatsing van de tuinafscheidingen (bijvoorbeeld veranda, schuttingen of hekken) en vervolgens met het grondwerk van de tuin op basis van het ontwerp. Vervolgens zorgen we dat elektra en eventuele beregeningsinstallaties in de tuin worden verzorgd en starten we met de bestrating. De terrassen worden aangelegd en paden in de tuin worden zichtbaar. Als er ook een vijver in uw tuin komt, wordt er in deze versie een ruimte opgegraven. Hierna kunnen de bloemen, planten en struiken zoals in het tuinontwerp in uw tuin worden geplant en het gazon worden gelegd / gezaaid (zowel echt- als kunstgras is mogelijk). Het gazon is meestal het laatste onderdeel van de tuinaanleg, daarna zijn wij klaar en kunt u genieten van uw nieuwe tuin.

Naast particuliere tuinen, zijn we ook in te schakelen voor het aanleggen en onderhouden van groteren, gemeenschappelijke tuinen, schoolpleinen en parkeerterreinen. Interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort zullen wij hier informatie en foto's plaatsen van door ons aang...

Lees meer