Laat uw tuinonderhoud verzorgen door Hoveniersbedrijf Indigo

Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij Hoveniersbedrijf Indigo aan het juiste adres. Wij bieden tuinonderhoud vanuit onze werkplaatsen in Leidschendam en Maassluis in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Leidschendam en Wassenaar.

Een mooie tuin, dat wil eigenlijk iedereen. Maar het vinden van de tijd om de tuin goed bij te houden, dat lukt niet altijd. Wij verzorgen daarom graag het tuinonderhoud voor u. Daarbij kunnen wij alle gewenste tuinonderhoud werkzaamheden voor u verzorgen. Bijvoorbeeld:
  • het bijhouden en snoeien van heggen, planten en bomen
  • schoonmaken en indien nodig herstellen van (sier)bestrating
  • onkruid wieden
  • aanbrengen van grond, bemesting, turf etc. waar en wanneer nodig
  • onderhoud van het gazon
  • afvoer van het groenafval
U kunt ons inschakelen voor de onderhoudswerkzaamheden van de tuin wanneer en hoe vaak u dat wenst. Voor sommige tuinen is dat maandelijks, maar gemiddeld worden we tussen de twee en vier keer per jaar gevraagd de tuin te verzorgen. Bij twee keer per jaar gaat het meestal om een ‘voorjaars- en winterbeurt’ waarbij we al het noodzakelijke seizoenswerk te doen. We kunnen de frequentie middels een klein onderhoudscontract vastleggen, maar we kunnen ook gewoon op afspraak langskomen wanneer u dat wenst.

Voor het onderhoud van uw tuin kunnen werkzaamheden nodig zijn waarvoor groter materieel nodig is, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van grond of snoeien van hoge bomen. Bij Hoveniersbedrijf Indigo hebben we alle benodigde machines en bijbehorende expertise in huist. Dat is fijn, want wij kunnen altijd alle aspecten van het tuinonderhoud voor u verzorgen en u heeft gewoon één contactpersoon.

Liever een nieuwe tuin? Dat kan natuurlijk ook. Wij komen graag bij u langs om uw wensen voor het aanleggen van een nieuwe tuin te bespreken.

Projecten

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort zullen wij hier informatie en foto's plaatsen van door ons aang...

Lees meer