Aanleg en onderhoud van schoolpleinen

Hoveniersbedrijf Indigo is de afgelopen decennia gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van schoolpleinen. We verzorgen alle werkzaamheden die bij de aanleg of het onderhoud van schoolpleinen komen kijken; van het ontwerpen en inrichten van een nieuw schoolplein tot het periodiek verschonen van de zandbak. We werken voornamelijk in de omgeving van Leidschendam, Wassenaar, Rotterdam en Den Haag.

schoolpleinen

Aanleggen nieuw schoolplein

De aanleg van een nieuw schoolplein start met het maken van een plan en ontwerp van het schoolplein. Om het plein optimaal te benutten, is de inrichting heel belangrijk. Wij adviseren u op basis van uw wensen en mogelijkheden van het terrein. Uiteraard houden we daarbij rekening met de gewenste planning en het beschikbare budget.

In het plan voor de aanleg van het nieuwe schoolplein, combineren we natuurlijke elementen zoals een (kunst)grasveld, met uitdagende speeltoestellen. Uiteraard zorgen we op basis van expertise en ervaring dat het nieuwe schoolplein aan alle veiligheidsnormen voldoet en nemen we in het plan ook het leggen van bijvoorbeeld rubber tegels met een val-dempend effect al mee.

Zodra het plan naar tevredenheid is, starten we met de aanleg van het schoolplein. Daarbij kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden zelf verzorgen; van aanleg van het grondwerk en bijvoorbeeld verplaatsing van het riool tot installatie van de speeltoestellen en aanleg van (kunst)gras velden. Doordat wij alle disciplines in huis hebben, heeft u bij ons altijd één contactpersoon waarmee u in persoonlijk contact staat gedurende het hele project.

Onderhoud van schoolpleinen

Uiteraard verzorgen we naast de aanleg van schoolpleinen ook al het bijkomende periodieke onderhoud. Een aantal voorbeelden van deze werkzaamheden:

  • reiniging en eventueel herstellen van bestrating en aanwezige speeltoestellen
  • verschonen van de zandbak(ken)
  • het bijhouden en snoeien van heggen, planten en bomen
  • onkruid wieden
  • aanbrengen van grond, bemesting, turf etc. waar en wanneer nodig
  • afvoer van het groenafval
  • onderhoud van putten en riolering

Projecten

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort zullen wij hier informatie en foto's plaatsen van door ons aang...

Lees meer