Parkeerterreinen: aanleg en onderhoud

Ook als het gaat om het aanleggen en onderhouden van parkeerterreinen is Hoveniersbedrijf Indigo uw partner. Dat geldt zowel voor de particulier die één of twee parkeerplaatsen wil aanleggen naast zijn huis of tuin, maar natuurlijk ook voor bedrijven, scholen en andere organisaties die een groter parkeerterrein wensen met tientallen of honderden plaatsen.

parkeerterreinen

Wij kunnen de volledige aanleg van vrijwel ieder parkeerterrein verzorgen, inclusief de (sier)bestrating, hekwerken en beplantingen. Vaak verzorgen we de aanleg van een parkeerplaats in het verlengde van de aanleg van een nieuwe tuin. We maken voor u graag een goed aangelegd parkeerterrein waar u jaren plezier van kunt hebben.

Zowel voor particuliere parkeerplaatsen als grote parkeerterreinen bij bedrijfspanden hebben wij alle benodigde materialen en apparatuur in huis. Tevens beschikken we over de expertise om ook met afwijkende omstandigheden rekening te kunnen houden. Daarbij kunt u denken aan praktische zaken, zoals intensief gebruik door zwaardere voertuigen, maar ook een heel specifieke uitstraling of sfeer. Wij kunnen dus het hele traject, van ontwerp tot en met aanleg en oplevering voor u verzorgen.

Wij werken vanuit onze werkplaatsen in Leidschendam en Maassluis en verrichten allerhande hovenierswerkzaamheden in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Wassenaar en Leidschendam.

Projecten

Binnenkort beschikbaar

Binnenkort zullen wij hier informatie en foto's plaatsen van door ons aang...

Lees meer